The following warnings occurred:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 895 - File: showthread.php PHP 7.3.14-1~deb10u1 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 895 errorHandler->error



  • 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Fixed] RaspberryPi4 pilight 8.1.5 - Send isn't working
#1
Hey there,
I've got new RaspberryPi4 with Raspbian Buster software.
I've also installed pilight v8.1.5 and mounted a 433 MHz transmitter.
The  problem is, my device (433 MHz plug) won't switching on, with the pilight webgui or pilight send option. 
With my old raspberry pi 3 it was working fine.
I don't no what to do right know. Is the raspberry pi 4 software not supported?
I hope you can help me Crying

regards
Dominik
 
Reply
  


Messages In This Thread
[Fixed] RaspberryPi4 pilight 8.1.5 - Send isn't working - by DominikB1993 - 10-18-2019, 08:17 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  apt.pilight.org/dists/stable/main/binary 301 Moved Permanently Rschnauzer 6 236 11-23-2020, 01:49 PM
Last Post: Rschnauzer
  Received state not updated in webgui, but working in illumina tobid 2 100 11-08-2020, 09:45 PM
Last Post: tobid
  bridging pilight and mosquitto hansrijn2 5 449 10-26-2020, 06:31 PM
Last Post: hansrijn2
Lightbulb working MQTT in version v8.1.5-nightly-1af4c284 fleisch 0 144 10-20-2020, 06:44 PM
Last Post: fleisch
  problem publish to pilight MQTT server Emiks5 4 691 08-31-2020, 07:45 PM
Last Post: Emiks5
  pilight for Raspbian Buster (raspberry pi 4) ? starob 32 10,757 08-10-2020, 09:12 AM
Last Post: simanuel
  pilight switch node in node-red framp 0 650 06-24-2020, 10:01 PM
Last Post: framp
  pilight-control TML 13 1,911 05-27-2020, 07:51 AM
Last Post: curlymo
  API Requests by HTTP from other devices fore use in pilight scootermacro 2 908 05-10-2020, 08:19 AM
Last Post: scootermacro
  After upgrading 7.0 to 8.1.5 my flamingo SF-501P switches stopped working. gerrit312 23 3,453 04-30-2020, 02:58 PM
Last Post: ayeyebrazov

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)