• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


webgui empty /noob user
#1
hi

İm new rpi user

my pilight 433 transmitter work

sudo pilight-send -p clarus_switch -u 10 -i B1 -t

but webgui is empty

[Image: a4aaoW-7I]

İ use this guide
http://www.pilight.org/get-started/installation/

My settings.json :

{
"devices": {
"Test1": {
"protocol": [ "clarus_switch" ],
"id": [{
"gpio": 3
}],
"state": "off"
},
"Test2": {
"protocol": [ "clarus_switch" ],
"id": [{
"id": B1,
"unit": 10
}],
"state": "off"
}
},,
"rules": {},
"gui": {},
"settings": {
"port": 5000,
"standalone": 0,
"log-level": 4,
"pid-file": "/var/log/daemon/pilight.pid",
"log-file": "/var/log/pilight.log",
"send-repeats": 10,
"receive-repeats": 1,
"webserver-enable": 1,
"webserver-root": "/usr/local/share/pilight/",
"webserver-port": 5001,
"webgui-template": "default",
"webgui-websockets": 1,
"webserver-cache": 1,
"webserver-authentication": [ "username", "password" ],
"webserver-user": "",
"whitelist": "192.168.2.*",
"protocol-root": "/usr/local/lib/pilight/protocols",
"hardware-root": "/usr/local/lib/pilight/hardware",
"action-root": "/usr/local/lib/pilight/action",
"operator-root": "/usr/local/lib/pilight/operator",
"firmware-update": 1,
"firmware-gpio-reset": 10,
"firmware-gpio-sck": 14,
"firmware-gpio-mosi": 12,
"firmware-gpio-miso": 13,
"watchdog-enable": 1
}

Any idea Webgui why Empt ?


Attached Files Thumbnail(s)
   
 
Reply
#2
Please use code tags, check the rules you got in the PM.

You also need to add the devices to the GUI section, check the documentation on the front page -> Get Started -> Configuring -> GUI
 
Reply
#3
Add GUI information as seen in http://wiki.pilight.org/doku.php/clarus_v6_0protocol
Raspberry B+  
Low-pass filter, Receiver RXB6, Sender I-XI
Version 7.0.178 (nightly version), Android App 6.0.4
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  webgui, after reboot the switch is off gwaag 4 1,627 11-04-2019, 04:16 PM
Last Post: gwaag
  webgui apparence gwaag 7 1,749 10-29-2019, 09:00 PM
Last Post: curlymo
  Modifying Webgui Alex 4 1,880 03-10-2019, 05:50 PM
Last Post: Alex
  pilight & piSchedule works fine but no webgui Sven 4 1,724 01-13-2019, 06:12 PM
Last Post: Sven
  webgui - registry "tabs": 1 usage and possibility to order fcoelho 3 4,303 03-22-2018, 07:31 PM
Last Post: Oliver
  New tab in webgui Roger 0 1,019 09-15-2017, 02:14 PM
Last Post: Roger
  Cannot connect to WebGUI von BlackBerry 10 device. muecke 2 1,572 12-02-2016, 10:22 AM
Last Post: muecke
  WebGUI support for illuminance sensors marcm 2 1,741 11-30-2016, 01:49 PM
Last Post: marcm
  Webgui Remuko 1 2,515 09-17-2016, 10:14 AM
Last Post: buldogwtf
  WebGUI doesn't retrieve state Thunder84 1 1,712 05-01-2016, 08:35 PM
Last Post: Thunder84

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)