• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Using API webserver send page "message":"failed"
#1
Hi

What is wrong?

my
pilight-Version is v7.0-10-ge774832 (nightly)


my config.json
Code:
"Switch3": {
            "protocol": [ "brennenstuhl" ],
            "id": [{
                "systemcode": 27,
                "unitcode": 4
            }],
            "state": "off"
        },
my send message:
Code:
{\"action\":\"control\",\"code\":{\"device\":\"Switch3\",\"state\":\"off\"}}
translated as
Code:
http://172.29.152.54:8686/send?%7B%22action%22%3A%22control%22%2C%22code%22%3A%7B%22device%22%3A%22Switch3%22%2C%22state%22%3A%22on%22%7D%7D
****** response data = {"message":"failed"}


with code in the browser
with contol not send
Code:
http://172.29.152.54:8686/control?device=Switch3&state=on
****** response data = {"message":"success"}

what am I doing wrong in an earlier version everything worked.

I have no idea.
in pilight.err and pilight.log are no errors
 
Reply
#2
(01-06-2016, 07:51 PM)fips Wrote: Hi

What is wrong?

my
pilight-Version is v7.0-10-ge774832 (nightly)


my config.json
Code:
"Switch3": {
            "protocol": [ "brennenstuhl" ],
            "id": [{
                "systemcode": 27,
                "unitcode": 4
            }],
            "state": "off"
        },
my send message:
Code:
{\"action\":\"control\",\"code\":{\"device\":\"Switch3\",\"state\":\"off\"}}
translated as
Code:
http://172.29.152.54:8686/send?%7B%22action%22%3A%22control%22%2C%22code%22%3A%7B%22device%22%3A%22Switch3%22%2C%22state%22%3A%22on%22%7D%7D
****** response data = {"message":"failed"}


with code in the browser
with contol not send
Code:
http://172.29.152.54:8686/control?device=Switch3&state=on
****** response data = {"message":"success"}

what am I doing wrong in an earlier version everything worked.

I have no idea.
in pilight.err and pilight.log are no errors
I have now re-installed version 7, everything here works without any problems.
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Already fixed in 8.1.2] Loss of webserver-connection Ulrich.Arnold 34 2,484 08-02-2019, 02:25 PM
Last Post: curlymo
  pilight-send does not stop (terminate) va13 3 603 05-15-2019, 06:06 PM
Last Post: curlymo
  WebSocket connection failed: One or more reserved bits gregnau 8 2,019 02-16-2018, 10:02 PM
Last Post: curlymo
  RSL366 receive fine, can't send? pukington 2 594 02-15-2018, 11:04 AM
Last Post: pukington
  pilight-send for like rc-switch "send" mindau 1 1,429 01-18-2018, 07:46 AM
Last Post: madmoses
  Upgrade to jessie+pilight+kernel failed witty 10 1,829 01-04-2018, 12:27 PM
Last Post: witty
  send-repeats and elro_800_switch Tiberian 2 1,088 11-04-2017, 06:24 PM
Last Post: Tiberian
  Webserver (REST API) - POST TopdRob 7 1,684 10-25-2017, 11:17 PM
Last Post: curlymo
Question How to send custom code? abash 2 1,030 10-11-2017, 06:11 PM
Last Post: curlymo
  pilight send URLEncode sibi 0 775 07-17-2017, 08:59 PM
Last Post: sibi

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)