• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Solved] Sunriseset v7 fails after update and gives negative values
#1
Hi,

after apt-get dist-upgrade the stable pilight is failing on me.
Last few weeks we got a pilight update regurarly, functionality is returning after each update

Sunriseset not operational anymore, the pilight interface gives negative values after 1 day running.

Searched the forum , but found no hits on Sunriseset failures after last updates.

More users who see this behouviour ?

Greets
 
Reply
#2
Will be fixed tonight.
 
Reply
#3
Great,

Got a Web-gui update with update/upgrade.

After the update , we have server error,

Not Found
The requested URL / was not found on this server.

After dist-upgrade we get pilight core update but program is still broken

Not Found
The requested URL / was not found on this server.

pilight-daemon -D , no errors,
pilight log :

WARNING: (webserver) could not read /usr/local/share/pilight//index.htm

directory does not exists on server,

hope it helps

greets
 
Reply
#4
The webserver now runs at /usr/local/pilight/webgui/
 
Reply
#5
Reading all the posts, it is nowadays very tricky to get pilight running.

changed the webserver-root folder :

Code:
"settings": {
                "log-level": 4,
                "pid-file": "/var/run/pilight.pid",
                "log-file": "/var/log/pilight.log",
                "webserver-enable": 1,
                "webserver-root": "/usr/local/pilight/webgui/",
                "webserver-http-port": 5001,
                "webserver-cache": 1,
                "gpio-platform": "raspberrypi2",
                "ntp-servers": [ "0.nl.pool.ntp.org", "1.nl.pool.ntp.org" ]
        },

still same error in pilight.log

pilight-daemon: WARNING: (webserver) could not read /usr/local/share/pilight//index.htm
and
pilight-daemon: INFO: secured webserver started on port: 5002 (fd 16)

re-install pilight does not help

I wiil wait for new Main Package,

greets
 
Reply
#6
Somehow the config was not changed at the right place, because it's still trying to reach the old folder.
 
Reply
#7
Hi,

Version v7.0-230-g5199090 is working.

great job, pilight in operation again Smile

Thanks
 
Reply
#8
You're welcome, can you however still edit your posts according to the forum rules. Especially the lack of codes tags.
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Triggering generic_switch leads to segfault Ulrich.Arnold 19 1,398 10-23-2019, 09:03 AM
Last Post: Ulrich.Arnold
  ][solved]Segfault when retrieving big chunked http message Niek 21 6,183 11-29-2018, 03:17 PM
Last Post: curlymo
  'FUNCTION' undeclared, v7 compilation fails Niek 10 1,866 01-08-2018, 11:54 PM
Last Post: Niek
  [Solved] config.json not updated Niek 6 1,628 12-31-2017, 03:19 PM
Last Post: curlymo
  [Solved] callback not executing when dns lookup fails Niek 1 734 10-08-2017, 11:44 AM
Last Post: curlymo
  [Solved] Rules switching state based on another device state not working apartmedia 6 2,580 09-27-2017, 01:41 PM
Last Post: apartmedia
  [Solved] connection to main pilight daemon lost TopdRob 20 4,534 09-17-2017, 04:30 PM
Last Post: curlymo
  [Solved] dimmer protocol kaku_dimmer does not react on dimmervalue apartmedia 25 4,385 09-16-2017, 10:29 PM
Last Post: apartmedia
  [Solved] Webgui not working in IE Ulrich.Arnold 7 1,910 09-12-2017, 05:22 PM
Last Post: Ulrich.Arnold
  [Solved] Illegal Instruction? PekkaLahtela 50 12,141 09-06-2017, 01:18 PM
Last Post: apartmedia

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)