• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Solved] callback not executing when dns lookup fails
#1
I installed the current development version (so using the new http library).

Code:
pilight-daemon version b3b0941

I noticed that the callback of an http_get_content call does not (always) execute if an error occurs. Possibly this applies to http_post_content too, but I did not check.

I verified this behaviour by making a deliberate mistake in the url in wunderground.c. After that, I could see an errrormessage:
Code:
[ Oct 07 10:26:57:39252] pilight-daemon: NOTICE: getaddrinfo: api.wundergroundx.com, Name or service not known
The callback should then receive a non 200 code and log a notice "could not reach api.wundergroundx.com", but the callback is not being executed at all.
 
Reply
#2
Should be fixed. Thanks for reporting. Will backport when travis succeeds.
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Triggering generic_switch leads to segfault Ulrich.Arnold 19 1,747 10-23-2019, 09:03 AM
Last Post: Ulrich.Arnold
  ][solved]Segfault when retrieving big chunked http message Niek 21 6,386 11-29-2018, 03:17 PM
Last Post: curlymo
  no callback on some http requests Niek 20 6,829 07-28-2018, 10:22 AM
Last Post: Niek
  'FUNCTION' undeclared, v7 compilation fails Niek 10 1,933 01-08-2018, 11:54 PM
Last Post: Niek
  [Solved] config.json not updated Niek 6 1,665 12-31-2017, 03:19 PM
Last Post: curlymo
  [Solved] Rules switching state based on another device state not working apartmedia 6 2,621 09-27-2017, 01:41 PM
Last Post: apartmedia
  [Solved] connection to main pilight daemon lost TopdRob 20 4,658 09-17-2017, 04:30 PM
Last Post: curlymo
  [Solved] dimmer protocol kaku_dimmer does not react on dimmervalue apartmedia 25 4,504 09-16-2017, 10:29 PM
Last Post: apartmedia
  [Solved] Webgui not working in IE Ulrich.Arnold 7 1,976 09-12-2017, 05:22 PM
Last Post: Ulrich.Arnold
  [Solved] Sunriseset v7 fails after update and gives negative values PPacman 7 1,820 09-06-2017, 06:25 PM
Last Post: curlymo

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)