• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CONTACT devices | Webgui
#1
I have registered successfully in devices section a kaku contact like this
Quote:        "Contact000": {
            "protocol": [ "kaku_contact" ],
            "id": [{
                "id": 3765248,
                "unit": 1
            }],
            "state": "closed"

The gui section is like this
Quote:"Contact000": {
            "name": "Kontakt",
            "group": [ "PIR" ]
        },
pilight.js should try to create an element with number 6. But there is none in pilight 8.0..
Is it not intended to show CONTACT devices in Webgui. Or do I something terribly wrong. Sorry for that lazy post.
 
Reply
#2
Quote:Sorry for that lazy post. 
This question has been asked before on the forum. Sorry for that lazy answer Tongue .

Also quote tags != code tags.
 
Reply
#3
I conclude from it no Webgui CONTACT.
I searched in the forum with CONTACT | CONTACT Webgui but did not find an answer. So sorry again.
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  WebGUI emtpy since 8.0.8 Dergo 14 2,126 02-24-2018, 01:09 PM
Last Post: Dergo
  [solved] Webgui 404-Error PT-Biker 2 886 11-11-2017, 09:49 AM
Last Post: PT-Biker
  pilight doesn't show the right status in webgui jurkla 8 2,369 11-17-2016, 09:41 AM
Last Post: gregnau
  pilight WebGui not working after reboot Frank_a 7 4,510 02-04-2016, 09:11 AM
Last Post: wo_rasp
  [pilight 7] Got no buttons on the WebGUI Nachtwind 2 2,353 07-29-2015, 08:16 PM
Last Post: Nachtwind
Question [nightly build] getting datetime in webgui questor 1 2,014 12-29-2014, 03:46 PM
Last Post: curlymo
  2 Devices (one raw, one with protocol) in one action holybabel 1 1,716 12-22-2014, 06:17 PM
Last Post: curlymo
  pilight for dummies? receiving door contact state DazRave 7 4,031 10-03-2014, 10:01 PM
Last Post: creamers
  webgui/ssh very slow .. high cpu usage gneandr 1 2,397 10-01-2014, 06:43 PM
Last Post: creamers
  Help needed, webgui not loading -Solved- puuhapet 18 12,411 09-16-2014, 09:58 AM
Last Post: puuhapet

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)