• 10 dec 2017: forum version update. In case of issues use this topic.
  • 30 nov 2017: pilight moved servers. In case of issues use this topic.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
error pilightsend, recieve and control
#1
Hi all,

I use pilight-daemon version v8.1.3 If works fine with the webgui except for pilight-send, recieve or control.
This is what i get:

pilight-send -p x10 -i A6 -t
pilight-send: NOTICE: no pilight ssdp connections found
I tried also protocol kaku_switch, but no dice.

The NOTICE results in an error: not functioning pilight-send, recieve and control.

my config says:
        "settings": {
                "standalone": 1,
                "log-level": 6,
                "pid-file": "/var/run/pilight.pid",
                "log-file": "/home/osmc/logs/pilight.log",
                "webserver-enable": 1,
                "webserver-root": "/usr/local/share/pilight/webgui",
                "webserver-http-port": 5001,
                "webserver-cache": 1,
                "gpio-platform": "raspberrypi3",
                "ntp-servers": [ "192.168.178.26" ]
        },
        "hardware": {
                "433gpio": {
                        "sender": 0,
                        "receiver": 4
                }
        },
        "registry": {
                "webserver": {
                        "ssl": {
                                "certificate": {
                                        "secure": 0,
                                        "location": "/etc/pilight/pilight.pem"
                                }
                        }
                },
                "pilight": {
                        "version": {
                                "current": "8.1.3"
                        }
                }
        }

So the standalone setting does not work for pilight-send

What could be the issue here?

Thanks! keep up the good work.
 
Reply
#2
Please use code tags and make your title more informative.
 
Reply
#3
Never mind. i removed the standalone = 1 from the config and now it works..... Confused
Confusing.
 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ["SOLVED"] Not able to control intertechno ITR-1500 Kambaramba 12 1,446 10-03-2018, 05:52 PM
Last Post: curlymo
Rainbow Trying to control RF Celling FAN bennyboy 0 354 06-23-2018, 05:49 PM
Last Post: bennyboy
  Error with loading LPF firmware Rschnauzer 14 6,854 02-10-2018, 04:21 PM
Last Post: Rschnauzer
  generic_dimmer error / or not visible in 8.0.5 terrar 13 1,489 01-16-2018, 10:04 PM
Last Post: terrar
  pilight does no longer start because of hardware error stratege-0815 2 971 12-27-2017, 11:16 PM
Last Post: stratege-0815
  ERROR: uv_custom_poll_cb: bad file descriptor Gisto 6 1,460 12-19-2017, 03:03 PM
Last Post: Gisto
  Configuration example with program and ACTION to control MPD tomk 0 561 09-12-2017, 07:02 PM
Last Post: tomk
  [Solved] Error manual compiling Thuurke 2 1,145 09-02-2017, 05:06 PM
Last Post: Thuurke
  ERROR: config is not in a valid json format Sisko4 6 1,490 03-27-2017, 08:24 AM
Last Post: Sisko4
  Setup.sh CMAKE error ripper121 0 769 02-09-2017, 09:22 AM
Last Post: ripper121

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)